Δωρεές

Το μέλλον μας βασίζεται στη δυνατότητα μας να εναγκαλίσουμε το δώρο της δημιουργίας,

να σεβαστούμε και να αναλάβουμε την ευθύνη του έμβιου κόσμου

και να τον περιφρουρήσουμε για τα παιδιά των παιδιών μας.

Κάθε δωρεά με την οποία μπορείτε να συνεισφέρετε
– μικρή ή μεγάλη –
μας βοηθά να επιτύχουμε αυτό το σκοπό και να αντιμετωπίσουμε ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα.

donate-skyrian-horses

Σκυριανά
Άλογα

15

Παρακαλω μεταφερθείτε στην αγγλική σελίδα για να κάνετε τη δωρεά σας από

Μία δωρεά 15€ θα βοηθούσε τη συντήρηση και τη συμμετοχή των όμορφων Σκυριανών αλόγων μας, του Απολλώνιου και του Ίκαρου, ενός από τα παλαιότερα και συνάμα σπανιότερα είδη αλόγων που υπάρχει σήμερα στον κόσμο.
Αποτελούν για εμάς ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με τη φύση και μία μοναδική ευκαιρία να γίνουμε ένα με κάποιο άλλο πλάσμα- ο Απολλώνιος και ο Ίκαρος θα είναι πραγματικοί πρεσβευτές των φιλοδοξιών μας.
donation_aloni

Αποκατάσταση του Αλωνιού

25

Παρακαλω μεταφερθείτε στην αγγλική σελίδα για να κάνετε τη δωρεά σας από

25€ θα μπορούσαν να διατεθούν προς αποκατάσταση του Αλωνιού στις εγκαταστάσεις μας, μία ιερή παραδοσιακή κυκλική κατασκευή αλωνίσματος, που θα χρησιμεύσει για το πατροπαράδοτο αλώνισμα των εσοδειών, αλλά και ως χώρος συγκέντρωσης για υπαίθριες εκδηλώσεις.
Susainable Working Farm

Αειφόρο Λειτουργικό Αγρόκτημα

50

Παρακαλω μεταφερθείτε στην αγγλική σελίδα για να κάνετε τη δωρεά σας από

Μία δωρεά της τάξης των 50€, θα μας βοηθούσε στην ανάπτυξη του αειφόρου λειτουργικού αγροκτήματος μας στον Κήπο του Αγίου Ιωάννη, ωθώντας μας όχι μόνο να ενισχύσουμε το πάθος μας για τις παραδοσιακές και νέες νησιωτικές αγροτικές και γεωκεντρικές δεξιότητες, αλλά και να προστατεύσουμε την πλούσια βιοποικιλότητα του νησιού, ενώ παράλληλα θα δημιουργούμε ευκαιρίες απασχόλησης και βασικές δεξιότητες για ένα βιώσιμο μέλλον για τη νεότερη γενιά του νησιού.
Centre for Sustainable Living

Κέντρο Αειφόρου Διαβίωσης

100

Παρακαλω μεταφερθείτε στην αγγλική σελίδα για να κάνετε τη δωρεά σας από

Μία δωρεά 100€ θα βοηθούσε στο κτίσιμο της υποδομής πάνω στην οποία έγκειται η μακροπρόθεσμη επιτυχία του εγχειρήματος μας: ένα Κέντρο Αειφόρου Διαβίωσης- ένα κομβικό σημείο έμπνευσης και μάθησης σχετικά με την αειφόρο διαβίωση και τους βιώσιμους τρόπους ζωής, τόσο για τους διαμένοντες στο νησί, όσο και για εκείνους που έρχονται από μακριά.

Θα θέλατε να γίνετε Ιδρυτικός Ευεργέτης για τους Ιερούς Κήπους της Πάτμου;

Εάν επιθυμείτε να συνδράμετε με κάποιο μεγαλύτερο ποσό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ιδρύτρια & Διευθύνουσα του προγράμματος: Ιωάννα Νάιτς (Jeanne Knights), Εταιρία Φιλανθρωπικής Δράσης ‘’Χάρις’’

Email: contact@charis-patmos.org

Γίνετε μέρος μία μοναδικής ευκαιρίας να γίνετε κοινωνοί της αγάπης και της κατανόησης του φυσικού και πνευματικού κόσμου.
Θα κληροδοτήσετε μία παρακαταθήκη που θα εμπνεύσει τις ερχόμενες γενιές να ζήσουν

“βίο ελαφρό επί της γης”.


Σας ευχαριστούμε θερμά για τη γενναιοδωρία σας. Κάθε δωρεά που γίνεται ανατίθεται άμεσα σε ένα από τα πεδία που τυγχάνει προτεραιότητας τη δεδομένη χρονική στιγμή ˙ παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν θα θέλατε η δωρεά σας να αφορά αυστηρά κάποιο συγκεκριμένο πεδίο του εγχειρήματος μας.
Font Resize
Contrast